Ankara Çevik Kuvvet Binası Önünde Kaza: 1 Ağır Yaralı (Çevik Kuvvet Duvarı Hasar Gördü)

Alınan son dakika bilgilerine göre Ankara Çevik Kuvvet Binası önünde trafik kazası olduğu belirtildi. Meydana gelen kazada 1 kişinin ağır şekilde yaralandığı bilgisi alındı. İşte kazanın detayları.

Yayınlanma:
Ankara Çevik Kuvvet Binası Önünde Kaza: 1 Ağır Yaralı (Çevik Kuvvet Duvarı Hasar Gördü)

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Binası önünde bir minibüs ile otomobil çarpıştı. Minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sıkışan kişileri kurtarmak için olay yerine sağlık ve kurtarma ekipler geldi. Alınan son bilgilere göre olayda can kaybı yaşanmadı. Öte yandan alınan bilgilere göre araçlardan minibüs, savrularak çevik kuvvet binasına çarptı. Minibüsün duvara çarpışması sonucu duvarda hasar meydana geldi.

Kazada aracında sıkışan minibüs şoförü, bölgeye gelen ekipler tarafından kurtarılarak ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Ağır yaralı olduğu belirtilen kişi, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili henüz resmi açıklama gelmedi. Beklenen açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.