Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde Pankart Kavgası Çıktı: 3 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde karşıt iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 kişi hafif şekilde yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde Pankart Kavgası Çıktı: 3 Yaralı

Ankara Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Alınan son dakika bilgilerine göre Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsüne asılan bir pankart olayların çıkmasına neden oldu. Pankart nedeniyle karşıt görüşlü iki grup öğrenci arasında çıkan kavga da 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, olay ile ilgili 2 kişi de gözaltına alındı.

Cebeci Kampüsü'nde, okulun içine asılan 'Öcalan'a idam, Büyük Türkiye' yazılı bir pankart nedeniyle karşıt görüşlü iki grup öğrenci arasında gerginlik çıktı. Gerginliğin büyümesi üzerine gruplar, bir birilerine taşlarla ve dubalarla saldırdı. Kavga nedeniyle çevik kuvvet ekipleri, TOMA'lar eşliğinde kampüs içine girerek, gruplara müdahalede bulundu.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde çıkan kavgada 3 kişi atılan taşlardan hafif şekilde yaralanırken, polis ekipleri kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi yaparak, yaralıları hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan öğrencilerin durumlarının hafif olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, kavganın ardından kampüs içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.