Ankara ve İstanbul'da Trafik Kazası: 1 Ölü , 1'i Ağır 4 Yaralı

Ankara Gölbaşı ve İstanbul Kağıthane'de meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ankara ve İstanbul'da Trafik Kazası: 1 Ölü , 1'i Ağır 4 Yaralı

Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Haymana karayolu Mogan Park girişinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Mogan Park girişinde 06 BR 5072 plakalı otomobil sürücüsü olduğu belirlenen Ülkü Sısık kırmızı ışık ihlali yaparak 667’nci cadde üzerinden Gölbaşı- Haymana karayoluna ani çıkış yaptı. Bu sırada Gölbaşı’ndan Haymana yönüne gelen ve 56 yaşındaki Hasan Ali Tuncel idaresinde olduğu belirtilen 06 CEV 34 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasının etkisiyle kamyon takla atarken, sürücüsü Hasan Ali Tuncel olay yerinde hayatını kaybetti.  Yaralanan otomobil sürücüsü Ülkü Sısık ise Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İstanbul Kağıthane'de Trafik Kazası: 1 'i Ağır 3 Yaralı

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında, Kağıthane'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, otomobildeki bira şişeleri ise dikkat çekti.

Bugün sabah saat 04.00 sularında Kağıthane'de bulunan Cendere Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, edinilen son bilgilere göre, içinde 3 kişinin bulunduğu ve İdris Pala yönetiminde olduğu belirtilen 28 AU 386 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi ile kontrolden çıkarak kaldırıma çaptıktan sonra takla attı. Kazada İsa Devranlı ağır, sürücü İdris Pala ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan İsa Devranlı ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi.

5haber.com   Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.