Anne Marie'den Cizreli Mehmet Ali Şulan'a Cevap: I love thiss!!

Telefon programı üzerinden Anne Marie'nin şarkısına eşlik etmesi ile sosyal medyada günün konusu olan Cizreli Mehmet Ali Şulan'a İngiliz şarkıcı Anne Marie'den cevap geldi. İşte Anne Marie'nin cevabı.

Yayınlanma:
Anne Marie'den Cizreli Mehmet Ali Şulan'a Cevap: I love thiss!!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde oturmakta olan ve ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'ye 'Rockabye' şarkısında, Smule adlı program ile yaptığı düet, internet üzerinde binlerce beğeni alan Mehmet Ali Şulan'la ilgili habere, ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'den cevap geldi. Marie, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj gönderdi. Marie Twitter hesabı üzerinden gönderdiği, "I love thiss!! (Bunu seviyorum)" mesajı ile paylaştı.

İngiliz ünlü şarkıcı Anne Marie'nin ünlü rapçı Sean Paul ile seslendirdiği, 'Rockabye' düetini, Smule uygulaması üzerinden yapan ve kısa süre içinde sosyal medya üzerinde büyük beğeni toplayan Cizreli Mehmet Ali Şulan'a, Marie'den cevap geldi. Twitter hesabından mesaj gönderen Anne Marie, Mehmet Ali Şulan ile olan düetinin bulunduğu haberi, "I love this!! (Bunu seviyorum)" mesajı ile takipçilerine paylaştı. İngiliz şarkıcı Marie'nin bu mesajı binlerce kişi tarafından beğenildi ve retweetlendi. Cizreli Mehmet Ali Şulan da mesajın çok hoşuna gittiğini açıkladı.

Twitter hesabı olmadığı için arkadaşlarının kendisine haber verdiğini söyleyen Şulan, "Ben programı görür görmez kayda bastım ve düet yaptım. Bende şarkıcıyı önceden çok fazla tanımıyordum. İnşallah Allah kısmet ederse bir gün Anne Marie ile yan yana gelir birlikte düet yaparız"diye konuştu.

INGILIZ SARKICI ANNE MARIE TWITTER HESABINDAN CIZRE'LI MEHMET ALI SULAN ILE ILGILI HABERLERINI BUNU SEVIYORUM MESAJI ILE PAYLASTI.<p>FOTO:DHA

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, magazin haberlerinden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Cizre

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.