Annesine Önce Tüple Vurdu Ardından 8 Yerinden Bıçakladı

Çorum'un Sungurlu İlçesinde yaşanan olayda ailevi nedenlerden dolayı annesi ile tartışan Mustafa E. annesinin başına önce tüple vurdu ardından annesini 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Annesine Önce Tüple Vurdu Ardından 8 Yerinden Bıçakladı

Çorum'da yaşanan olay akıllar durgunluk getirdi.

Çoruö'a bağlı Sungurlu İlçesinde 22 yaşındaki Mustafa E., tartıştığı annesi 51 yaşındaki Emine E.'nin önce başına piknik tüpüyle vurdu. Mustafa E. piknik tüpü ile kafasına vurduğu annesini daha sonra 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde önceki gün akşam saatlerinde, Şekerpınar Mahallesi Şehit Hasan Ünal Caddesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre evde anne Emine E. ile oğlu Mustafa E. arasında ailevi nedenlerden dolayı bir tartışma çıktı. Anne ile oğlu arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa E., odanın içerisindeki piknik tüpü ile annesinin başına vurdu, yaralanan annesini daha sonra da 8 yerinden bıçakladı. Çığlık seslerini duyan komşular, durumu 155 'i arayarak polise ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde eve gelen polis ekipleri, Mustafa E. ile bu sırada evde bulunan babası Ali İlker E.'yi gözaltına aldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin arından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı kadın, ilk müdahalesinin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olan Emine E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

5haber.com  |  Çorum

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.