Antalya'da Cimbom Son Dakikada Güldü (Antalyaspor: 2 Galatasaray: 3 )

Antalyaspor Galatasaray karşılaşması sona erdi. Son dakikaya kadar berabere giden karşılaşma sarı kırmızıların son dakika golü ile 3-2 sona erdi. İşte maçın detayları.

Yayınlanma:
Antalya'da Cimbom Son Dakikada Güldü (Antalyaspor: 2 Galatasaray: 3 )

Spor Toto Süper Lig 23. haftasında kapanış karşılaşmasında Antalyaspor, sahasında saat 20.00'da Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takımda kart cezalısı Lucas Podolski ile sakatlar Wesley Sneijeder ve Nigel de Jong maçta forma giyemedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray 24. dakikada Bruma'nın, 36'da da Eren Derdiyok'un golleri ile 2-0 öne geçti ama bu üstünlüğünü çok koruyamadı.  Galatasaray'ın gollerine cevap ise gecikmedi. İlk yarının son dakikalarında Etame'nin golü ile farkı 1'e indiren Antalyaspor, 53. dakikada Deniz Kadah ile beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın 88. dakikasında Bruma'nın kırmızı kart alması ile 10 kişi kalan Galatasaray, uzatma dakikalarında Eren Derdiyok'un golü ile rakibini 3-2 yendi.

Dünya Kadınlar Günü Pankartı

Antalyasporlu futbolcular ısınmaya üzerinde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” yazılı pankartla çıktı. 07 Gençlik Taraftarlar Derneği 10 bin adet Mustafa Kemal Atatürk maskesi dağıttı. Maskelerini takan taraftarlar tribünde renkli görüntü oluşturdu.

Antalyaspor - Galatasaray maçının dördüncü hakemi Serkan Çınar antrenmanda sakatlanınca yerine TFF tarafından dördüncü hakem olarak Hakan Ceylan atandı. İki takımın aralarında oynanan son karşılaşmayı sarı-kırmızılı takım sahasında 3-1 kazandı. Süper Lig’deki son üç maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, Antalyaspor karşısından galibiyetle ayrılarak kötü gidişine son vermeye çalışacak. Maçta stat içi ve dışında güvenliği sağlamak için bin 500 polis görevlendirildi. Futbolseverler maç öncesinde yoğun trafik nedeniyle stada güçlükle ulaştı.

Statta Evlilik Teklifi

Karşılaşma öncesi Osman Emir adlı bir taraftar, kız arkadaşı Rabia Arslan'a evlilik teklif etti. Teklif öncesinde skorborda iki gencin daha önce çekilmiş fotoğrafları slayt eşliğinde yansıtıldı.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.