Antalya'da Karısını Döven Kişi: Sürekli konuşup dır dır ediyor diye dövdüm

Antalya'da karısını döverek hastanelik eden kişi, ifadesinde aralarında çıkan kavganın, karısının çok konuşmasından dolayı çıktığını söyledi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Antalya'da Karısını Döven Kişi: Sürekli konuşup dır dır ediyor diye dövdüm

Antalya'da yaşanan olay, büyük tepkilere neden oldu.

Saat 09.00 sularında Döşemealtı İlçesi Bahçekaya Mahallesinde meydana gelen olayda, Mahmut Aslanoğlu adında bir kişi ile eşi arasında çok konuşmadan dolayı tartışma başladı. Çok dır dır ediyorsun nedeni ile başlayan tartışma iyice büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Mahmur Aslnaoğlu eşini dövdü ve dışarı çıkardı. Kocasından dayak yiyen ve evden atılan Semra Aslanoğlu, ibar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Acil servise getirilen Semra Aslanoğlu'nun boğazında 1 cm derinliğinde cam kesiği izine rastlanırken başında da çok sayıda darbe izi vardı.

Olay sonrasında ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri geldi. Eve gelen polisler, kendini eve kilitleyen Mahmut Aslanoğlu'nu uzun bir süre ikna etmeye çalıştı. Polisin uğraşları sonucu evden çıkan Mahmut Aslanoğlu, karakola götürüldü. Karakolda ifadesi alınan Aslanoğlu, "Sürekli konuşup dır dır ediyor diye dövdüm" dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Antalya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.