Antalya'da Tüyler Ürperten Olay: Önce Bıçakladı Ardından Bıçaktan Akan Kanı Yaladı

Antalya'da yaşanan olayda, kendisini öpmeye çalışan kişiyi bıçaklayan Rüya E.'nin verdiği ifade tüyler ürpertti. Rüya E. kendisini öpmeye çalışan Ümit I'yı bıçakladıktan sonra bıçaktan akan kanları yaladığını söyledi. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Antalya'da Tüyler Ürperten Olay: Önce Bıçakladı Ardından Bıçaktan Akan Kanı Yaladı

Antalya'da yaşanan olay, tüyleri diken diken etti.

18 Yaşında olduğu belirtilen Rüya E. isimli bir kız, kendisini öpmek isteyen 25 yaşındaki Ümit Işık'ı bıçakladı. Birkaç bıçak darbe si savuran Rüya E. Işık'ı karnından ve burnundan yaralandı. Olay sonrasında ifadesi alınan Rüya E. olayda kendisini kaybettiğini ve Işık'ı bıçakladıktan sonra bıçaktan akan kanı yaladığını söyledi.

Bugün sabah saat 06.00 sıralarında Antalya'nın Kepez İlçesinde bulunan Varsak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, dün akşam saatlerinde Kepez İlçesi, Yeni Mahalle'de parkta alkol olan ve 18 yaşında olduğu belirtilen Rüya E.'nin yanına gelen Ümit Işık, tanışıp arkadaş oldu. Tanıştıktan sonra bir süre sohbet eden çift, sohbetin ardından bara gitmek için Güllük Caddesi'ne gitti. Caddeye gelen ikili, sohbete burada devam edip alkol almaya da devam etti. İlerleyen saatlerde bardan ayrılan ikili, daha sonra Ümit Işık'ın Varsak Mahallesi'nde bulunan iş yerine gitti. Burada bir süre sohbetin ardından Ümit Işık, Rüya E.'yi dudağından öpmek istedi. Bu davranışa sinirlenen Rüya E., cebinden çıkardığı bıçakla Ümit Işık'a saldırarak onu, karnından ve burnundan bıçakladı. Olayda kendisini de sol kolundan yaralayan Rüya E., kayıplara karıştı.

Bıçaklarken Sanki Orgazm Oldum

Bıçaklanmasının ardından kanlar içinde kalan Ümit Işık, çağırdığı ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Olay sonrası harekete geçen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Rüya E.'yi tedavi için gittiği başka bir hastanede gözaltına aldı. Polise verdiği ifadesinde Ümit Işık'ı bıçakla yaraladığını kabul eden Rüya E., "Sohbet ederken Ümit dudağımdan öpmeye kalkıştı. Ben de yanımda taşıdığım bıçakla karnından ve burnundan yaraladım. O bıçağın vücuda giriş sesini duyarken sanki orgazm oluyordum. Daha sonra bıçaktan akan kanı yaladım. Yine olsa aynı şeyi yaparım" sözlerini söyledi.

Ümit Işık'ın durumunun iyi olduğu, Rüya E.'nin de tedavisinin ardından polis merkezine götürüleceği alınan son dakika bilgileri arasında.

5haber.com  | Antalya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.