Antutu Açıkladı! İşte En Güçlü Telefonlar Android Telefonlar

Akıllı telefon performans kıyaslama platformu olan Antutu, en güçlü android telefonlarla ilgili bilgi verdi. İşte en güçlü performans özelliğine sahip android telefonlar..

Yayınlanma:
Antutu Açıkladı! İşte En Güçlü Telefonlar Android Telefonlar

2023 yılının en güçlü Android telefonlarının hangisi olduğu belli oldu. Akıllı telefon performans kıyaslama platformu Antutu’dan açıklama geldi. En iyi telefon güncellemesi yapılırken, listede yüksek bir performans özelliğe sahip olan telefonlarla ilgili olarak sıralamaya yapılıyor.

Antutu’nun güncellenen yüksek performans özelliğine sahip en iyi android telefonların listesine bakıldığında oldukça iddialı diyebileceğimiz modellerin olduğunu söylemek mümkün. Son birkaç yıldır düzenli olarak android telefonlarla ilgili listeleme yapan Antutu’nun yeni listesinde şunlar yer aldı.

Antutu En İyi Telefonların Listesi

Antutu en iyi telefonlar ile ilgili yaptığı araştırma raporuna göre listenin başında amiral gemisi modeller yer alıyor. Amiral gemisi telefonlardan hangisi ilk sırada yer alıyor diye bakıldığında One Plus 11 öne çıkıyor. One Plus 11, almış olduğu 1.327.151 puanla en iyi android cihazlar arasında yer almasına neden oldu. Cihazda bulunan ikinci nesil Snapdragon 8 işlemcisi, en güçlü modeller arasında yer almayı başardı. Böylelikle ilk sırayı kapmayı başaran One Plus 11, Şubat ayını listenin birincisi olarak bitirmesine neden oldu.

Listenin ikinci sırasında geçildiği zaman performansıyla dikkat çeken Red Magic 8 Pro bulunuyor. Bu telefonun en güzel özelliğinden biri oyuncular için özel olarak geliştirilmiş olması denebilir. Cihaz ikinci nesil Snapdragon 8 işlemcisine sahip. Güçlü bir soğutma sistemine sahip olan Antutu, en iyi android telefonlar içerisinde yer almayı da başarıyor. Xiaomi tarafından en iyi şekilde geliştirilen motor sayesinde, oyuncuların da memnun kalacağı bir performans açığa çıkmış oluyor.

Antutu’nun Listesindeki Üçüncü Sıradaki Model: Redmi K60 Pro

Antutu’nun listesine göz atıldığında üçüncü sırada yer alan modellerden biri de Redmi K60 Pro’dur. Snapdragon 8 gen 2 Galaxy yongasına sahip olan cihazın, kullanıcılar için iyi bir performans sunduğunu söylemek mümkün. Bu nedenle listenin üçüncü sırasında yer alan model Redmi K60 Pro oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.