AÖF 18-19 Ocak final sınavı sonuçları erken açıklanacak

Anadolu Üniversitesi AÖF 18-19 Ocak günlerinde final sınavlarını yapacak. Sınav sonuçları kısa süre içinde duyurulacak.

Yayınlanma:
AÖF 18-19 Ocak final sınavı sonuçları erken açıklanacak

AÖF final sınav sonuçları erken açıklanacak.

Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar'dan AÖF sınav sonuçları için dikkat çeken sözler geldi. Başar yaptığı konuşmada AÖF'ye kayıtlı 1 milyon 52 bin öğrenci olduğunu söyledi.

Açık Kütüphane'de 44 bin 304 materyalin yer aldığı bilgisini vererek sözlerini sürdüren Başar şunları söyledi:

"Bu materyallerin indirilme sayısı ise 2019 yılı sonu itibarıyla 33 binin üzerinde. Bu önemli bir rakam. Amacımız, mümkün olduğu kadar çok kişinin bilgiden yararlanması ve bilginin yayılmasıdır. Açık Kütüphane de bizim için statik değil, dinamik bir yapı. Sürekli takibini ve yenilemelerini yapıyoruz."

Final sınav sonuçları erken açıklanacak

Başar sözlerinin devamında AÖF sınav sonuçları hakkında bilgi verdi. Vize sonuçlarının 5 günde açıklandığını ve bunun rekor olduğunu belirten Başar, final sınav sonucunun da erken açıklanacağını söyleyerek şunları söyledi:

"Açıköğretim Sistemi'ndeki ders düzenlemeleri ve Bilgisayar Araştırma Uygulama Merkezindeki yazılımcı personelin hazırladığı yazılımlar bir araya gelince daha güzel ve hızlı bir sonuç ortaya çıktı. Bununla ilgili emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu, üniversitemiz için bir gururdur. Final sınav sonuçlarını da yine bu şekilde erken açıklayacağız. Öğrencilerimiz sınav sonuçlarını yine erken bekleyebilirler."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.