AÖF Ara Sınav (Vize) Yorumları (Yeni Sistem Nasıldı , Sınav Kolay Mıydı?) Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanaca?

AÖF ara sınavlarının tamamlanmasının ardından binlerce öğrenci, sınav sorularını ve yorumlarını araştırmaya başladı. Peki yeni sistemde sınavınız nasıl geçti? Sınav kolay mıydı zor muydu? İşte AÖF sınav yorumları ve sınav sonucuna yönelik açıklaöa.

Yayınlanma:
AÖF Ara Sınav (Vize) Yorumları (Yeni Sistem Nasıldı , Sınav Kolay Mıydı?) Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanaca?

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen ve yılın iki döneminde ikişer kere gerçekleşen sınavlardan Güz dönemi ara sınavları 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleşti.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi binlerce kişi, dün ve bugün girdikleri sınavlarda, başarılı olmak için ter döktü. 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin ilk sınavı olan AÖF ara sınavının tamamlanmasının ardından binlerce aday, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını beklemeye başladı. Peki Anadolu Üniversitesi AÖF ilk dönem ara sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak? Sınav sonuçlarına nereden bakabilirim?

Öğrencilerin Sistem Tepkisi

Anadolu Üniversitesi tarafından yeni getirilen sistemde sınavlarda 4 yanlışın bir doğruyu götüreceği ve geriye kalan netler üzerinden sınav puanlarının hesaplanacağı belirtildi. Bu sistem üzerinden ilk kez sınava giren binlerce AÖF öğrencisi, sınavın çıkışından sonra bu sistemi beğenmedikleri ve istemediklerini belirtti. Bu sistemde zorlandıklarını belirten öğrenciler, sistemin kaldırılmasını istedi.

Final Sınavları Ne Zaman?

AÖF ara sınavlarının tamamlanmasının ardından binlerce aday, dönemin son sınavları olan final sınavlarının tarihlerini araştırmaya başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan AÖF Final sınavları 14-15 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

AÖF Ara Sınav (Vize) Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan sınav takviminde, sonuçların açıklanacağı tarihe yönelik bir açıklama yapılmazken, sınavın sonuçlarının kısa bir sürede açıklanması bekleniyor. Final sınavlarının Ocak ayında yapılması nedeniyle ara sınav sonuçlarının Aralık ayının ortalarına doğru açıklanması bekleniyor.

Sınav Yorumları

AÖF ara sınavından çıkan binlerce aday, sınavın zor olduğunu ve soruların çok zaman aldığını belirtirken, yeni getirilen sistemde de zorlandıklarını belirtti. Sizde bu konu hakkındaki görüşlerinizi aşağıda yer alan yorum bölümünden yazabilir, diğer adaylala bu konuyu tartışabilirsiniz.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.