AÖF Sınavları Tamamlandı-Peki AÖF Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sonuç Açıklama Takvimi

14-15 Ocak tarihlerinde düzenlenen AÖF final sınavına ait sonuçlar ne zaman açıklanacak? AÖF güz dönemi notları ne zaman açıklanacak? İşte Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yapılan açıklama ve AÖF Final sınavlarının açıklanacağı tarih.

Yayınlanma:
AÖF Sınavları Tamamlandı-Peki AÖF Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sonuç Açıklama Takvimi

Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi için bugün sınav heyecanı bugün sona erdi. Sınavların tamamlanması üzerine öğrencilerin internet üzerinde en çok aradığı kelimelerden biri de AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. İşte Anadolu Üniversitesi tarafından daha önceden yayımlanan sınav takvimine göre AÖF final sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih.

Vize sınavları 26-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF sınavlarının final sınavları ise 14-15 Ocak tarihlerinde yapıldı. Vize sınav sonuçları sınavın tamamlanmasının ardından kısa bir süre geçmişken Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. AÖF vize sınavlarının tamamlanmasının ardından binlerce AÖF öğrencisi, final sınavlarına hazırlanmaya başladı. AÖF Güz dönemi final sınavları ise 14-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti.

Derslerinin hepsini vererek dönem atlama veya mezun olmak isteyen birçok AÖF öğrencisinin sabırsızlıkla beklediği AÖF final sınavları başladı. Dönem sonu notuna yüzde 60 lık bir katkı sağlayan final sınavlarına hazırlanan öğrenciler, bugün ve yarın olmak üzere 4 oturumda gerçekleşecek olan final sınavlarına girecek.

AÖF Final Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Daha önce Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan sınav takvimine göre 14-15 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan AÖF güz dönemi final sınavlarına ait sonuçlar, 30 Ocak günü adaylara duyurulacak.

Son dakika haberlerinden, AÖF haberlerinden, AÖF sınav sonuçlarından, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, eğitim haberlerinden, kamu haberlerinden, memur alım haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.