AÖL 2. Dönem Sonu Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? MEB AÖL Takvimi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınavlarına ait sonuçlar ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sonuçları nereden açıklnacak? İşte AÖL sınav sonuçları ile ilgili son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
AÖL 2. Dönem Sonu Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? MEB AÖL Takvimi

Milyonlarca AÖL öğrencisinin girdiği 2. dönem sınavları bugün sona erdi.

Sınavların sona ermesinin ardından binlerce Açıköğretim Lisesi öğrencisi, internet üzerinde sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınavlarına giren öğrenciler için sınavın tamamlanmasının ardından sınav sonuçları için sabırsız bekleyiş başladı. İşte AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 3 oturum üzerinden gerçekleşen Açıköğretim Lisesi sınavları 18 ve 19 Mart tarihlerinde gerçekleşti. İlk oturum 18 Mart Cumartesi günü saat 9.30'da başladı. 2. oturum ise aynı gün öğleden sonda saat 14.00'da başladı. AÖL 2. dönem sınavlaırnın son oturumu ise 19 Mart Pazar günü sat 9.30'da yapıldı.

AÖL sınavlarına ait sınav sonuçları Milli Eğitim BAkanlığı resmi internet sitesi üzerinden adaylara 21 Nisan günü açıklanacaktır.

Sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olup sınav sonucunu öğrenmek isteyen öğrenciler, 21 Nisan günü öğrenci otomasyonu sistemi üzerinden sınav sonuçlarına ulaşabilcekler.

Son dakika haberlerinden, sınav haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.