AÖL Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor-AÖL Giriş Belgesi Sorgulama

Milyonlarca AÖL öğrencisinin gireceği AÖL ikinci dönem sınavları için giriş yerleri açıklanıyor. İşte 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan AÖL sınavları ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
AÖL Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor-AÖL Giriş Belgesi Sorgulama

Milyonlarca ortaokul mezunu öğrencinin lise eğitimlerini dışarıdan tamamlanması adına gerçekleştirilen ve milyonlarca öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek olan Açıköğretim Lisesi sınavları 18-19 Mart günleri yapılacak. Önümüzdeki hafta sonu Türkiye genelinde milyonlarca öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek olan AÖL sınavlarının giriş belgesi de 14 Mat günü yayımlanacak.

Türkiye genelinde liseyi dışarıdan tamamlamak için AÖL'e giden milyonlarca öğrencinin katılımı ile gerçekleşen sınavlar, 18-19 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecektir. Sınav tarihlerinin yaklaşması ile birlikte sınava girecek öğrenciler, sınava giriş belgelerinin açıklanmasını beklemeye başladı. Sınav giriş belgelerin açıklanması gerektiğini belirten AÖL öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığının bu konudaki açıklamasını bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olan Açıköğretim Lisesinde, normal lise ve Mesleki Açıköğretim Lisesi 2016-2017 yılı ikinci dönem sınavlarına girecek olan öğrenciler, sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önceden yayımlanan sınav takviminde AÖL sınav giriş belgelerinin 14 Mart Salı günü açıklanacağı belirtildi. AÖL sınav giriş belgelerini çıkarmak isteyen öğrenciler, E Okul giriş sistemi üzerinden T.C. kimlik numarası ve okul numarasını girerek öğrenebilecekler.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

18-19 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan AÖL sınavlarına ait sonuçlar 21 Nisan 2017 günü açıklanacak. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sonuçlara sitemizden ulaşabilirsiniz.

MEB AÖL Sınav Takvimi

MEB haberlerinden, AÖL haberlerinden, sınav haberlerinden, sınav sonuçlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.