Apple, ikinci nesil HomePod'u tanıttı! İşte özellikleri

Apple, ikinci nesil HomePod'u duyurdu. Bir önceki modele göre farklı özelliklere gelen HomePod'un özelliklerine bir göz atalım. Teknoloji şirketi Apple, ikinci nesil tam boyutlu HomePod’u bugün duyurdu. Yeni model HomePod, 2021...

Yayınlanma:
Apple, ikinci nesil HomePod'u tanıttı! İşte özellikleri

Apple, ikinci nesil HomePod'u duyurdu. Bir önceki modele göre farklı özelliklere gelen HomePod'un özelliklerine bir göz atalım. 

Teknoloji şirketi Apple, ikinci nesil tam boyutlu HomePod’u bugün duyurdu. Yeni model HomePod, 2021 yılında üretimden kaldırılan tam boyutlu HomePod ile aynı tasarımda görüldü. Arkadan aydınlatmalı dokunmatik yüzey ve örgü kumaş dış yüzeye sahip tasarımıyla bir önceki HomePod'a benziyor. 

Apple'ın bu yeni cihazının özellikleri, 4 inçlik yüksek gezinimli bir woofer, beş tweeter ve dört mikrofondan oluşuyor. Ayrıca, hesaplamalı ses için bir S7 çipine de sahip olan HomePod bir iPhone’dan müzik aktarma işlevi için U1 çipi de içeriyor. Dolby Atmos ses teknolojisi ile Uzamsal Ses desteği de içeriyor. Yeni nesil cihazın hoparlörü Siri ile entegre edildi. 

Yeni model HomePod, 6,6 inç büyüklükte ve 5,1 pound ağırlığında tasarlandı. İlk nesilde ise 6,8 inç ve 5,5 pound ağırlık söz konusuydu, ancak her iki model de 5,6 inç genişliği özelliğine sahip. Yeni nesil HomePod ayrıca bir önceki modele kıyasla daha az mikrofona sahip. Ayrıca farklı olarak, yeni model Apple Watch 7’deki S7 çipi özelliği de dikkat çekiyor. 

Apple'ın yeni nesil HomePod’una yerleştirilen bir sensör dikkat çekiyor. Bu sensör, kapalı ortamlardaki sıcaklık ve nemi ölçebilme yeteneğine sahip.

Şirketin açıklamalarına göre, 2.nesil HomePod piyasaya sürüldüğünde ABD, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İspanya, Birleşik Krallık ve diğer 11 ülkede satışa sunulacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.