Apple İphone Çalışmalarına Başladı! Yeni Ucuz Telefonlar Geliyor

İphone çalışmalarına hızlı şekilde başladı. Üstelik bu sefer piyasada yerini alacak telefonlar uygun fiyatlı olacak.

Yayınlanma:
Apple İphone Çalışmalarına Başladı! Yeni Ucuz Telefonlar Geliyor

Akıllı telefon teknolojisinde en önemli markalardan biri olan Apple, yüksek fiyatlı modellerin yanı sıra uygun fiyatlı modellerine de yer verecek. Kullanıcılarına her yönden hitap etme amacı içerisinde olan şirketin, üretimlerine de seri bir şekilde başlayacak olduğuna dair bilgi verildi. Böylelikle Apple tarafından çıkarılacak yeni İphone modellerinin daha uygun fiyatlı olması da kullanıcıların kolay satın almasına yardımcı olacak.

Apple İptal Ettiği Model Üzerinde Çalışmalara Başladı!

Apple daha öncesinde yeni bir karar alarak İphone SE 4 modelini iptal etmişti. Şirketin önceden iptal etmiş olduğu serisiyle ilgili olarak yeniden çalışmalara başladı. Şirket tarafından çalışmalar hız kesmeden sürmeye devam ediyor. Apple dev şirket, daha uygun fiyatlı bir telefon modelini piyasaya sunma kararı aldı. Böylerlikle daha düşük bütçeli şekilde harcama yapmak isteyen müşterilerinin de ihtiyaçlarını karşılamaya başlayacak.

Apple yeni bir karara imza atarak önceden iptal etmiş olduğu İphone SE4 modeliyle ilgili yeniden çalışmaların yürütülmesini sağladı. Böylelikle şirket tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yeni nesil İphone SE serisine yer verilmeye başlanacak.

Apple İphone SE4 Yeni Nesil Serisinde Neler Sunacak?

ASple İphone SE4 yeni nesil serisinde kullanıcılara neler sunacak olduğu da merak edilenler arasında yer alıyor. Şirketin nasıl bir seriyle hedef kitlesine hitap edecek olduğu görülecek. Fakat kaynaklardan elde edilen bilgiler ışığında şirketin, önceki serilerindeki gibi fiyatlarını çok yüksek düzeyde tutmayacak olduğu bilgisine erişildi.

Yeni nesil cihazın seri üretimine başlayacak olan şirketin, üretim için başlangıç zamanı 2024 yılı olarak gösterildi. Şimdilerde yeniden yeni nesil seri ile ilgili olarak seri üretime geçme kararı almış olsa da henüz daha üretim konusunda başlangıç yapılmadı. Fakat 2024 yılın başlangıcıyla birlikte üretim yapılmaya ve devamında da piyasaya sunmaya başlanacak.

Yeni nesil cihazında OLED ekran yerini Qualcomma bırakacak olurken, Apple İphone SE 4 serisi için fiyat etiketine dair henüz net bir bilgi yok.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.