Apple Watch Ultra İçin Hasar Tespiti! Üstelik Hasar Oldukça Garip!

Apple Watch Ultra’nın dayanıklığının zayıfladığını düşünenler için yeniden teste sokma kararı aldı. Apple yeni bir test programı başlatırken garip bir hasar tespiti yapıldı!

Yayınlanma:
Apple Watch Ultra İçin Hasar Tespiti! Üstelik Hasar Oldukça Garip!

Apple, en dayanıklı akıllı saatlerini tüketicilerine sunma amacı içerisinde. Bu nedenle ürettiği akıllı saatlerini dayanıklılık testine tutabiliyor. Modellerinden biri olan Apple Watch Ultra’nın zamanla dayanıklık seviyesinin düştüğüne dair birtakım iddialar vardı. Bunun üzerine şirket tarafından akıllı saatinn yeniden test programına sokma planı yer alırken, müşterileri için dayanıklılığını ölçen yeni incelemeler başlatmış olacak.

Test programına tabii tutulacak modelin, görünürde herhangi bir çatlağının olmaması gerekiyor. Çünkü saatin herhangi bir yerinde en ufak bir çatlak ya da çizik gibi durumlar söz konusu olursa, test uygulanamaz hale gelecek. Bu sebeple diğer modellerde görünmeyen bir hasar durumu varsa, yeniden bir değişime gidilmesini zorunlu kılıyor.

Apple Watch Ultra İçin Yeniden Test Programı Yapılacak

Apple müşterilerine en iyi hizmetler vermek için sürekli önemli çalışmalara imza atan şirketlerden biri. Teknoloji şirketi akıllı telefonun yanı sıra akıllı saatlerde de tüketici ihtiyaçlarının üst düzey şekilde karşılanmasına yardımcı oluyor. Şirketin teknoloji pazarına sunmuş olduğu ürünlerinde hasar sorunlarının çıkmaması en çok önem verdikleri konulardan biri. Fakat son zamanda Apple tarafından geliştirilen akıllı saatlerle ilgili bazı söylentiler ortada dolandı. Söylentilerin ne ile ilgili olduğuna bakıldığında zamanla performans ve dayanıklılık düşüşüne uğrayan akıllı saatlerle ilgili konuşmalar gezinebiliyor.

Apple akıllı saat modellerinden biri olan Watch Ultra ile ilgili olarak yeniden test programına girilmesine ilişkin bir karar aldı. Fakat teste girilecek cihazın, herhangi bir hasarı olmaması en önemli konulardan biri. Kullanıcılara sınırlı garantide değişim imkanı sağlanırken, değişim sırasında da tüketicilerden ücret isteniyor. Bu nedenle test için en önemli hususlardan biri cihazınızda en ufak bir hasar durumu olmadığından emin olmanız gerekiyor. Eğer ki emin değil ve teste girişi yapılırsa o zaman değişimlerde ücret ödemek zorunda kalacaksınız. Apple akıllı saat kullanıcıların tüm bunları bilerek hareket etmesi gerekecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.