Apple Yeni Akıllı Ekran Geliştiriyor

Mark Gurman, Apple ile ilgili son dönemdeki iddiaların en önemli kaynağı. Gurman, iddialarına bir yenisini daha ekledi ve Apple’ın bir dizi yeni ürün üzerinde geliştirme çalışmalarına başladığını iddia etti. Bloomberg’den...

Yayınlanma:
Apple Yeni Akıllı Ekran Geliştiriyor

Mark Gurman, Apple ile ilgili son dönemdeki iddiaların en önemli kaynağı. Gurman, iddialarına bir yenisini daha ekledi ve Apple’ın bir dizi yeni ürün üzerinde geliştirme çalışmalarına başladığını iddia etti. Bloomberg’den Gurman, bu ürünlerden bir tanesinin akıllı ekran olduğunu belirtti.

iPad ile benzer bir görünüme benzer olması beklenen ürünün ne zaman çıkacağı ve geliştirme aşamasının ne durumda olduğu bilinmiyor. Ancak iddialara göre süreç Apple açısından olumlu gidiyor.

Geliştirme sürecinin sonunda piyasaya sürülecek ürünün iPad’den daha uygun bir fiyata satışa sunulacağı öğrenildi. Kullanıcı deneyiminin artırılması ve kullanımın kolaylaştırılması için mıknatıslı montaj aparatının da bulunacağı yine iddialar arasında.

Apple’ın Akıllı Ekranının Ne İşe Yarayacağı Merak Ediliyor

Akıllı ekranlar, daha önce Google ve Amazon gibi şirketlerce geliştirilmişti. Amazon Echo Show ve Google Nest gibi isimlerle piyasaya yer alan bu ürünler, tabletlere benzerlikleriyle dikkat çekiyor.

Görüntülü görüşmelere odaklı olan söz konusu cihazlar, şık tasarımları ile öne çıkıyor. Bu yönleri ile adeta dekoratif ürünlere benzetiliyor. Gurman tarafından ortaya atılan iddiaya göre Apple’ın akıllı ekranı da rakiplerine benzeyecek.

Gurman’ın iddiaları doğru çıkarsa, geliştirilen bu ürünün de görüntülü konuşma sürecini hedefleyeceği ifade edilebilir. Buna ek olarak diğer Apple cihazlar ile desteklenmesi de muhtemel.

Mark Gurman tarafından ortaya atılan iddialar sadece akıllı ekranla sınırlı değil. Gurman, Apple TV’nin ilerleyen yıllarda ciddi bir revizyon geçireceğini de iddia etti. Bu revizyon ile birlikte Apple TV’nin daha güçlü donanımlara sahip olması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.