Apple Yeni MacBook Pro Modellerini Tanıtabilir

Jon Pressor, Apple’a dair sızıntılar ile bilinen önemli bir isim. Pressor, yine önemli bir iddiayı ortaya attı ve Apple’ın kendi sitesinden önemli bir duyuru yapacağını açıkladı. Duyurunun konusunun ise Mac Mini ve MacBook...

Yayınlanma:
Apple Yeni MacBook Pro Modellerini Tanıtabilir

Jon Pressor, Apple’a dair sızıntılar ile bilinen önemli bir isim. Pressor, yine önemli bir iddiayı ortaya attı ve Apple’ın kendi sitesinden önemli bir duyuru yapacağını açıkladı. Duyurunun konusunun ise Mac Mini ve MacBook Pro modelleri olabileceğini belirtti.

Apple, her yıl olduğu gibi 2023 yılında da birçok ürününün yeni modellerini tanıtacak. Bu tanıtımları yıl içine yayan şirket, böylece hedef kitlesini sürekli canlı tutabiliyor. Bir sızıntıya göre 2023’ün ilk ürününün kısa bir süre içinde tanıtılacak.

Jon Pressor, Apple hakkında önemli bir iddiayı ortaya attı. Şirketin bugün önemli bir duyuru yayınlamasını beklediğini söyledi. Şirketin kendi sitesinden yapılacak duyurunun ise MacBook Pro ve Mac Mini modelleriyle alakalı olabileceği iddia edildi.

apple macbook pro tanıtım

Normalde Apple Ocak aylarını sessiz geçiyor ve bu dönemde herhangi bir tanıtım yapmıyordu. Bu yüzden Pressor tarafından ortaya atılan iddialar şaşkınlığa neden oldu. Ancak bu sene bir farklılık olabileceği de düşünülmeye başlandı.

Mac Mini veya MacBook Pro Tanıtılacak İddiası

İddia, şirketin sitesinden bir duyuru yapacağı şeklinde. Bu duyuruda yeni donanımların tanıtılması bekleniyor. MacBook Pro modellerinin ya da taşınabilir masaüstü bilgisayar olan Mac Mini modelinin tanıtımının yapılacağı iddialar arasında.

Yeni özelliklere ve donanımlara sahip olması beklenen bu cihazların tanıtımının yapılacağı iddiası dahi heyecan yarattı. Ancak bir kesim de iddianın yersiz olduğunu ve Ocak ayının yine sessiz geçeceğini ileri sürdü.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.