Apple Yine Zam Yaptı! Pil Sağlığınızı Koruyun

Dünyanın bir numaralı teknoloji devlerinden biri plan Apple, yine zamla geldi. Teknoloji şirketin malzeme fiyatlarında enflasyona takılması zammın yaşanmasına neden oldu.

Yayınlanma:
Apple Yine Zam Yaptı! Pil Sağlığınızı Koruyun

Apple, malzeme fiyatlarında enflasyonla mücadele halinde. Enflasyonun yükselişe geçmesi, şirketin satışlarında zam kararı almasına neden oldu. Şirket tarafından alınan zam kararı sonrasında, İphone kullanıcıları da pil sağlığını koruma konusunda çok daha tedbirli olmak zorunda kalacak. Çünkü aksi halde pil sağlığı korunamazsa, şirketin ürünlerini daha zamlı şekilde satın almak zorunda kalacak.

Mart ayına zamlı şekilde giriş yapan şirket, birçok modellerdeki fiyatlarını arttırma kararı aldı. Tabi bu kararı duyan İphone kullanıcıları çok fazla mutlu olmadı desek yeridir. Çünkü alınan zam kararından sonra artık ürünler çok daha yüksek fiyatlarla piyasada yer almaya başlayacak.

Apple Ürünlerinin Pil Değişimi Zamlı Olacak!

Apple ürünlerinin pil değişimi artık daha zamlı. Bu nedenle İphone kullanıcıları da cihazlarını kullanırken bundan sonra çok daha tedbirli olacak. Şirket tarafından ürünlerin pil değiştirmeyle ilgili maliyetleri yeniden ele alındı. Enflasyona takılan malzeme fiyat artışlarından dolayı şirket tarafından pil değişimlerinin de zamlı şekilde yapılmasına ilişkin yeni bir karar alınmış oldu.

İpad modellerinin pil değişim servis ücreti için 20 dolar şeklinde zam yapılırken, yeni nesil üstün teknolojiye sahip Macbook Pro için servis ücretleri 30 dolar zama uğradı. Daha fazla ücret ödemek zorunda kalacak Apple müşterileri her ne kadar bu durumdan rahatsız olsa da şirketin enflasyon bazında almış olduğu karar uygulamaya geçmeye başlamış olacak.

Apple’dan Fiyat Yükseltme Kararı

Apple’ın birden fiyatlarında yükseltmeye başvurması beraberinde neden sorularının da açığa çıkmasına neden oldu. Şirket tarafından alınan karar doğrultusunda enflasyondaki farkı kapatabilmek amacıyla fiyat artışına gitmenin uygun olduğu düşünüldü. Gerek enflasyon gerekse de tedarik zinciri ile alakalı olarak yaşanan sıkıntılarda şirketin yeni bir karar almasına neden oldu.

Şirket tarafından alınan yeni karar doğrultusunda İphone kullanıcıları da pil sağlığını daha tedbir alarak korunmak zorunda. Çünkü artık eski fiyatlar olmazken, daha zamlı ödeme yapılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.