Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde Gibi Haber: Piyasanın En Ucuz Arabaları Milli Emlakta Satışa Çıktı!

Araba satın almak isteyenlere müjde gibi haber geldi. Gelen son bilgilere göre, her bütçeye uygun araçlar Milli Emlak’ta satışa çıktı. İkinci el ol araçların fiyatları ise piyasaya göre epey uygun. İşte en ucuz ikinci el arabalar.

Yayınlanma:
Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde Gibi Haber: Piyasanın En Ucuz Arabaları Milli Emlakta Satışa Çıktı!

Araba sahibi olmak isteyenlere müjde gibi haber Milli Emlak’tan geldi. Dünya’yı etkisi altına alan korona virüs salgını en fazla otomotiv sektörünü etkilemişti. Talebin arzı geçtiği bir süreçte sıfır araç bulmak zorlaşmıştı. Haliyle yurttaşlar ikinci el araçlara yönelmişti. Şimdi ise ikinci el araçların en uygun fiyatlı yerleri değişti.

Salgın dönemi otomotiv sektöründe çip krizini yaratmıştı. Teknolojik ürünlerin üretilebilmesi için birçok ham kaynağı etkileyen salgın, yaşam koşullarını da değiştirmişti. Otomotiv sektöründe ise çip tedariğinde geniş aksamalar yaşanmıştı.

sahibinden-15-bin-tl-alti-ikinci-el-arac-fiyatlari-telefon-fiyatina-araba-modelleri-1576573350-855.webp

Üretim, tedarik ve talep noktasında zincirleme aksaklıklar beraberinde döviz kuru etkisiyle araç fiyatları cep yakıyordu. Otomobil fiyatların üst üste zam gelmesiyle sıfır km araç sahibi olmak lüks olmuştu. İkinci el araçlar ise başta Milli Emlak olmak üzere birçok adreste yoğun talep gördü.

Milli Emlak’tan Kaçmayacak Araç Fırsatları

Araç sahibi olmak isteyen yurttaşlar çareyi bankalarda bulunan hacizlik araçlara ve taşıt kredisine başvurmakla çözmeye çalıştı. İhale usulü hacizli araç satışında ise en yüksek teklifi veren araba sahibi oluyordu.

Milli Emlak’ta ise kamu ve özel sektörde kullanım süreleri dolmuş olan, kaza veya araç yaşı sebebiyle belirli sorunların yaşanmaya başladığı taşınır mal ilanlarını her ay belirli dönemlerde görücüye çıktı.

4 Bin Liraya Tofaş Bulabilmek Mümkün

Son olarak Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Muradiye Emlak Müdürlüğü üzerinden taşınır satış ihalesini kamuyu ile paylaştı.

rekabet-kurumundan-ikinci-el-otomobil-satan-web-sitelerine-sorusturma.webp​​​​​​​

Satışı gerçekleşen olan araçlar listesinde 1993 yılından Lada marka araç tam tamına 3 bin 700 liraya 27 Şubat tarihinde ihaleye çıkartılacak.

Türkiye’nin gözde araçlarından olan 1991 model Tofaş – Fiat marka otomobiller ise 4 bin lirayla 27 Şubat’ta ihaleye çıkıyor.

İhaleye Katılanların Bilmesi Gerekenler

Milli Emlak ihalesine katılacak kişilerin bilmesi gereken detaylar bulunuyor. Söz konusu ilanda yer alan ‘’İhaleye girenler satılığa çıkarılan malı yerinde görmüş ve ona göre malın tamamı için görüldüğü şekliyle fiyat teklif etmiş sayılacakları için malın evvelce mevcut kusurlarından dolayı hiçbir mesuliyet kabul edilemez.’' Maddesini bilmesi gerektiği ve ona göre ihaleye katılmasını hatırlatmakta fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.