Aralarında Astroloji Kavgası Olmuştu! Bu Kavga Resmen Boşanmayla Bitti! Özer Hurmacı’nın Ödeyeceği Nafaka Çok Konuşuldu!

Bursaspor ile sözleşme imzalayan futbolcu "Özer Hurmacı" ile eşi Mihriban Hurmacı, yedi yıllık evliliklerinin ardından boşandı. Yaklaşık 1,5 yıldır devam eden çekişmeli boşanma davasında taraflar anlaşmaya vardı. Futbolcu...

Yayınlanma:
Aralarında Astroloji Kavgası Olmuştu! Bu Kavga Resmen Boşanmayla Bitti! Özer Hurmacı’nın Ödeyeceği Nafaka Çok Konuşuldu!

Bursaspor ile sözleşme imzalayan futbolcu "Özer Hurmacı" ile eşi Mihriban Hurmacı, yedi yıllık evliliklerinin ardından boşandı. Yaklaşık 1,5 yıldır devam eden çekişmeli boşanma davasında taraflar anlaşmaya vardı. Futbolcu ve eşi iyi bir şekilde ayrıldı ancak çocuklarının velayetini paylaşacakları ve Özer Hurmacı’nın eski eşine 20 bin lira, ek olarak çocukları için her ay 35 bin lira ödemesi kararlaştırıldı.

Ünlü Futbolcu, Eşine 250 Bin TL Tazminat Ödeyecek

Dün görülen davada Özer Hurmacı’yı temsilen Esennur Ezgi ve Mihriban Hurmacı da hazır bulundu. Mihriban Hanım takı ve manevi karşılık istemediğini belirtti. Duruşmanın ardından Özer Hurmacı, "Artık ortak velayet kararlaştırıldı. Çocukların kalacağı yer anneleri. Boşanma konusunda anlaşmaya vardık” dedi. Özer Hurmacı’nın avukatı Esennur Ezgi, hukuki sürecin yaklaşık 1,5 yıldır devam ettiğini ve zorlu geçtiğini söyledi.

Özer Hurmacı Kimdir?

Özer Hurmacı 20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel şehrinde doğdu. Memleketi Trabzon olarak biliniyor. Eski Trabzonspor kaptanı ve futbolcu Lemi Çelik'in yeğenidir. Genelde 10 numara olarak bilinen ofansif orta saha oyuncusu Özer Hurmacı büyük genç yetenek olarak çıkış yapmıştı.

2004 yılında A takımına yükseldiği Ankaraspor'da 2009 yılına kadar top koşturdu. 2005-2006 sezonunu Keçiörengücü'nde kiralık olarak geçirdi. 2009 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 50 maçta 3 gol atarak beklentilerin altına kalarak 2012 yılında kulüpten ayrıldı. 2012-2014 yılları arasında Kasımpaşa'da forma giydikten sonra memleketinin takımı Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. 59 maçta 9 gol attı, 2016 yılından takıma veda etti. 2016-2017 sezonunu Akhisar Belediyespor'da, 2017-2018 yıllarında Osmanlıspor'da, 2018-2019 sezonunu BB Erzurumspor'da geçirdi. Sezonun ikinci yarısında Sivasspor forması giydi. 2019 yılında Bursaspor ile anlaşma sağladı. 2021-2022 sezonuna öncesinde yeşil-beyazlı kulübün sözleşmesini uzatmaması nedeniyle boşta kaldı ve herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.