Arda Turan'ın Peşine Düştüğü Cansu Taşkın Kimdir?

Magazin gündeminde bugün, Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan ile Manken Cansu Taşkın arasında yaşanan gelişmeler yer aldı. İşte alınan son bilgiler ve Cansu Taşkın hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Arda Turan'ın Peşine Düştüğü Cansu Taşkın Kimdir?

Magazin gündeminin bugünkü konusu Cansu Taşkın ile Arda Turan arasında geçen mesajlaşmalar oldu.

Bir dönem Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile adı anılan Cansu Taşkın'ın bu sefer de peşine Arda Turan düştü. Haberler.com da yer alan yazıya göre sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Cansu Taşkın'a mesaj atana Barcelonalı Milli futbolcumuz Arda Turan, Taşkın'ı Barcelona'ya davet etti. Peki Cansu Taşkın kimdir?

Cansu Taşkın Kimdir?

15 Kasım 1992 doğumlu Cansu Taşkın İstanbul'da yaşamaktadır. Sosyal medya platformu Instagram üzerinden yayınladığı fotoğrafları ile magazin gündeminde kendisine yer edinen Cansu Taşkın, sürekli olarak paylaştığı en güzel fotoğrafları ile adından bahsettirmeyi başarıyor.

Boyu 1.84 cm olan Taşkın'ın vücut ölçüleri ise 90-58-92 olan Cansu Taşkın, henüz 16 yaşındayken İzmir'de bir fuarda podyuma çıkarak modellik hayatına başlamıştır. İlk kez katıldığı dünya modellik yarışmasında dördüncü olan Cansu Taşkın, Birçok modacı ile çalışma fırsatı buldu. Türkiye'de birçok defilede boy gösteren Cansu Taşkın'ın en büyük hayali ise İtalya'nın Milano kentinde modelliğe devam etmektir.

Rol Aldığı Film ve Diziler

Başarılı model, defilelerin yanı sıra film ve dizilerde de boy göstermiştir. 2010 yılında çekilen Fatmagül'ün Suçu Ne, tol aldığı ilk yapım olurken, bundan sonra sırayla Qüfür (Fatma) sinema filminde, Bambaşka adlı sinema filminde ve Cennet Yolu dizisinde rol almıştır.

Magazin haberlerinden haberdar olamak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.