ArifV216 Filminin kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu

Cem Yılmaz, ArfV216 filminin kadrosunu açıklamaya devam ediyor. İşte yapılan son açıklama ile film kadrosuna dahil olan 3 isim.

Yayınlanma:
ArifV216 Filminin kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın beklenen yeni filmi ArifV216'nın oyuncu kadrosu açıklanmaya devam ediliyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yeni filmi ile ilgili gelişmeleri takipçilerine ve sinema severlere duyurmaya devam ediyor. Cam Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımında filmde rol alacak bir ismi daha duyurdu. Film kadrosunda yer alacak olan 3 yeni ismi duyuran Cem Yılmaz, G.O.R.A'da tanıştığı robot 216'nın maceralarına yeni filminde yer verecek.

İşte Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşımında yer verdiği bilgilere AtifV216 filminde rol alacak isimler:

Zeynep Kankonde

Cem Yılmaz, yaptığı paylaşımında filmde rol alacak yeni isimlerden ilkinin Zeynep Kankende olacağını, "Evet Zeynep de @ArifV216 da ! @ZeynepKankonde..." şeklinde takipçileri ile paylaştı.

Tuncay Beyazıt

Cem Yılmaz bir diğer paylaşımında Tuncay Beyazıt'ın filme dahil olması haberini, "Şahane karakterlerden birini de Tuncay Bayazıt abimiz canlandıracak @ArifV21" şekllinde duyurdu.

Özgür Emre Yıldırım

Cem Yılmaz filme katılacak üçüncü yeni isim olan Özgür Emre Yıldırım'ı, "Ulan Çitlembik ! Özgür kardeşim ile ilk filmimiz @ArifV216 ;) @pianopianoozgur" şeklinde takipçilerine duyurdu.

Kadro Büyük Ölçüde Oluştu

Cem Yılmaz'ın yeni filmi ArifV216'nın kadrosu büyük ölçüde belli oldu. Cem Yılmaz geçtiğimiz gün Ağu Yağtu'nun kadroya katıldığını, "Ben V Ahu @ArifV216 da!" şeklinde duyurdu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.