ASDEP'lere KPSS 60 Puan Şartı ile 198 Memur Personel Alımı Yapıyor

Binlerce vatandaşın beklediği ASDEP personel alımı ilanları yayınlandı. İlgili ilanlara başvurular için son günlere girildi. İşte ASDEP personeli alımı yapan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlükleri ve ilanların detayları.

Yayınlanma:
ASDEP'lere KPSS 60 Puan Şartı ile 198 Memur Personel Alımı Yapıyor

Binlerce işsiz vatandaşın beklediği kamu personeli alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ügn Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın müjdesi sonrasında ASDEP'lerden personel alımı ilanları yayımlanmaya başlamıştı. İşte devam eden ASDEP personel alımı ilanları.

ASDEP Personel Alımlarına Kimler Başvurabilir?

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

# Kamu haklarından mahrum olmamak,

# Erkek adaylar için zorunlu askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da askerliğin tecilli olması,

# Seyahat engelinin bulunmaması,

# Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümlerinden mezun olması,

# KPSS'den 50 60 puan ve üstü puan almış olması şartları aranmaktadır.

Devam Eden ASDEP Alımı Başvuruları

Denizli 20 ASDEP Personel Alımı

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 20 ASDEP görevlisi (Danışma/Yönlendirme) personel alımı başvuruları 24 Mart günü sona erecektir.

Gümüşhane 8 ASDEP Personel Alımı

Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 8 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 24 Mart günü sona erecektir.

Adıyaman 20 ASDEP Görevlisi Alıyor

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 20 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 22 Mart günü sona erecektir.

Adana 42 ASDEP Görevlisi Alıyor

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 42 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 22 Mart günü sona erecektir.

Tekirdağ 12 ASDEP Personeli Alıyor

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 12 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 7 Nisan günü sona erecektir.

Edirne 10 ASDEP Personeli Alıyor

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 10 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 24 Mart günü sona erecektir.

Gaziantep 50 ASDEP Personeli Alıyor

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 25 kadın 25 erkek olmak üzere 50 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 24 Mart günü sona erecektir.

Kilis 20 ASDEP Personeli Alıyor

Kilis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 20 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 30 Mart günü sona erecektir.

Eskişehir 16 ASDEP Personeli Alıyor

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 196 ASDEP görevlisi alımı yapıyor. İlgili alıma başvurular 22 Mart günü sona erecektir.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.