Aşk Laftan Anlamaz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın önceki akşam ekranlara gelen son bölümü sonrası takipçiler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Laftan Anlamaz son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Aşk Laftan Anlamaz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisi önceki gün ekranlara gelen yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Peki Aşk Laftan Anlamaz dizisinin önceki gün ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı. Hayat ve Murat'ın geleceğe dair yaptıkları planlar ne oldu? Aşk Laftan Anlamaz son bölümü özeti ve yeni bölüme dair beklenen gelişmeler.

Aşk Laftan Anlamaz önceki akşam yayınlanan yeni bölümünde izleyicilere oldukça keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı. Ekranlara gelen yeni bölümünde büyüklerin çabası ile Murat ve Hayat'ın evlenmesinde büyük bir etken sağlarken, hayat ile Murat ile bu kadar samimi oldu. Duyduğu sözlerin ardından yara alan Haşmet Dede ise memlekete dönme kararı aldı.

Hayat'ın rüyasını gerçeğe dönüştürmek isteyen Murat, önceki akşam ekranlara gelen son bölümde hiç ummadığı şeylerle karşılaşır. Öte yandan Murat'ın peşinde olduğu sır ise merak edilmeye devam ediliyor.  Azime Hanım ile evlenme planları yapan Haşmet Dede ise duydukları karşısında şaşkına dönerken büyük hayal kırıklığı yaşar. Öte yandan sevdiği kadınla evlilik planlarını yapan Haşmet Dede ise yeni kararlar alıyor.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz  sitemizden ulaşabilirsiniz.

Dizi haberlerinden, son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.