Ateş Böceği 7. Bölüm Tek Parça (Ateş Böceği 7. Bölümün Ardından 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı)

Star ekranlarının sevilen dizisi Ateş Böceği, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte Ateş Böceği'nin son bölümü ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Ateş Böceği 7. Bölüm Tek Parça (Ateş Böceği 7. Bölümün Ardından 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı)

Star ekranlarında yayımlanan ve yayımlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Ateş Böceği dizisi, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Ekranlara gelen Ateş Böceği 7. bölümünü ekran başında izleyen binlerce izleyici, 8. bölümün araştırmalarına başladı. Ateş Böceği 7. bölümü ekranlarda izleyemeyen binlerce kişi, internet başına geçti. İnternet başına geçen takipçiler, Ateş Böceği 7. bölümü ise ekranlara gelmesinin ardından internet üzerinden de yayımlandı. İşte Ateş Böceği dizisinin ekranlara gelen 7. bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin son bölümünün linki.

Ateş Böceği dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer gün yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Ateş Böceği dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.startv.com.tr/dizi/atesbocegi/bolumler/7-bolum

Öte yandan Ateş Böceği dizisinin 7. bölümünün ardından 8. bölüm fragmanı da yayımlandı. İşte yayımlanan Ateş Böceği 8. bölüm fragmanı.

6. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Ateş Böceği'nin geçtiğimiz hafta yayımlanan bölümünde ise Aslı’yla Barış’ın birbiri ardına yaşadığı olaylar Barış’ın gerçeği itiraf etmesini giderek zorlaştırmaktadır. Barış ve Aslı her şeye rağmen duygularıyla yüzleşmenin şaşkınlığını henüz üstünden atamamışken, İlayda’nın çevirdiği pis bir oyunun içine düşerler. Artık söz konusu olan sadece kendi hayatları değil, ailelerinin de duygularıdır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.