ATHENA GÖKHAN'IN YENİ SİNEMA FİLMİ KENDİ YOLUMDA

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği başrolünde Gökhan Özoğuz'un yer aldığı "Kendi Yolumda" filmi 6 Mart'ta vizyona girecek.Filmde Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Tamer Levent, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Çağatay...

Yayınlanma:
ATHENA GÖKHAN'IN YENİ SİNEMA FİLMİ KENDİ YOLUMDA

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği başrolünde Gökhan Özoğuz'un yer aldığı "Kendi Yolumda" filmi 6 Mart'ta vizyona girecek.

Filmde Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Tamer Levent, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz oynamaktadır.

Filmin ilginç bir hikayesi vardır. Film de Adanalı Tamirci Ömer Ali ve İstanbul'dan Adana'ya bir sigorta yolsuzluğu denetimi için gelen Zeynep'in yollarının kesişmesi ve 'kendi yollarında' gidecek cesareti kazanmalarıyla başlıyor. Filmde Gökhan Özoğuz Adana'da gittiği tamircide Ömer Ali ile karşılaşır.Ömer Ali müzisyen olmak ister ailesinin baskısından hayalini gerçekleştirememiştir ve kendisine dinlettiği şarkıyı çok beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler. Ömer ali sende benimki gibi bir aileye doğsaydın Athena Gökhan olabilir miydin? sorusunu yöneltir. Gökhan bu sorudan etkilenir ve cevabını düşünmeye başlar. Tamir olması için arabasını beklerken uyuya kalır ve Gökhan kendini Adana'nın zorlu sokaklarında görür. Eğlenceli, romantik ve aksiyon dolu bir film bizleri bekliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.