Athos Dağında Hangi Hayvanın Dişisi Varlığı Görmezden Gelinir?

Kim Milyonetr Olmak İster yarışması sorusu. Kadınların ve dişi evcil hayvanların girmesinin yasak olduğu Yunanistanb'daki Athos dağında sadece hangi hayvanın dişisinin varlığı görmezden gelinir. İşte sorunun cevabı.

Yayınlanma:
Athos Dağında Hangi Hayvanın Dişisi Varlığı Görmezden Gelinir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması Atv ekranlarında izleyici ile buluştu.

Yarışma devam ederken sorulan soru binlerce meraklı izleyiciyi internet başına topladı. Binlerce izleyici, sorunun cevabını internette araştırmaya başladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorunun cevabı haberimizin devamında.

Binlerce izleyiciyi her hafta ekran başına kilitleyen genel kültür bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesinin ardından çok sayıda farklı sunucu ve ünlü isim sundu. Bu isimlerden Selçuk Yöntem uzun bir süre programın sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz ay ise kanal aldığı kararla Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ı getirdi.

Bu kural kediler hariç olmak üzere, evcil hayvanlara da uygulanıyor. sorunun cevabı KEDİ

Bunun açıklaması ise "Adada bir çok kedi var ve kedilerin olması fare varlığı nedeniyle iyi bir şey. Ancak din adamları bu kediler arasında dişi kedilerin de olduğu gerçeğini görmezlikten geliyorlar" şeklinde verilir.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, kültür ve sanat haberlerinden, yaşam haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.