Atılan İddia Gerçekleşti! İphone 14 Modelinde Sararma

Son günlerde Apple’ın İphone modellerinde farklı bir renkle geleceği iddia ediliyordu. Her ne kadar renk seçeneği konusunda iddia gözüyle bakılsa da iddianın gerçek olduğu kesinleşti.

Yayınlanma:
Atılan İddia Gerçekleşti! İphone 14 Modelinde Sararma

Apple teknoloji devi, sürekli yeni serilerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Fakat bu kez modellerden çok şirketin nasıl bir renkle piyasadaki müşteri ihtiyaçlarını karşılayacağı konuşuluyordu. Şirket ile ilgili yeni çıkaracağı telefonlarıyla ilgili renk iddiası ortaya atılmıştı. Atılan iddianın gerçek olduğu İphone modellerine eklenecek sarı renkle kesinleşmiş oldu.

İphone Modelinde Sarı Renk Seçeneği

Sektörde sürekli yenilikleriyle konuşulan en önemli firmalardan biri olan Apple’ın modellerinde farklı renk seçenekleri çok konuşuluyordu. Alışılmışın dışına çıkmak isteyen şirket bu seferde sarı renk tasarımına yer verdi. Buna göre İphone kullanıcıları bundan sonra isterse İphone 14 ve İphone 14 Plus cihazlarında sarı rengide seçme şansına sahip olacak.

Apple analisti olarak dikkatle takip edilen Bloomberg, daha önceden şirketle ilgili ipuçlarını vermişt. Özellikle teknoloji şirket tarafından renklerle ilgili özel bir çalışma yapıldığı haberi paylaşılmıştı. Bloombergten gelen renk iddiaları sonrasında akıllı telefon kullanıcıları da şirketten gelecek haberi daha net bir şekilde takip etmeye başladı. Şirket tarafından yapılacak açıklamalarda İphone modellerinde renk olarak sarının yer alacağı bildirildi.

İphone Sarı Renkli Modelleriyle Geliyor! Türkiye’deki Satış Tarihi Netleşti

İphone kullanıcıları da son dönemde farklı yeniliklerle karşılaşmak istiyor. Bu nedenle piyasadaki teknoloji markalarının yenilikleri de pür dikkat şekilde takip ediliyor. Özellikle lider konumda yer alan ve sektördeki müşteri payına en çok sahip olan Apple dev şirketin İphone 14 ve İphone Plus sabırsızlıkla beklenenler arasında denebilir.

İphone 14 ve İphone Plus ile ilgili olarak bir başka merak edilenler arasında renk seçenekleri yer alıyordu. Şirket renk seçenekleriyle ilgili ortaya atılan iddiayı doğrulamış oldu. Çünkü 24 Mart itibariyle teknoloji pazarında yer alacak olan İphone 14 ve İphone Plus ile ilgili olarak renk seçenekleri belirlendi. Klasik renklerin haricinde bir başka farklı ve dikkat çekenlerden biri sarı renk olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.