ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN?

Netflix'te 27 Aralık tarihinde izleyici ile buluşan Atiye sıra dışı öyküsüyle izleyenlere heyecanlı bir dizi deneyimi yaşattı. Dizinin içeriğinde Göbekli Tepeye ait bilinmeyen gerçeklerin keşfedilmesi anlatıldı . Atiye birinci...

Yayınlanma:
ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN?

Netflix'te 27 Aralık tarihinde izleyici ile buluşan Atiye sıra dışı öyküsüyle izleyenlere heyecanlı bir dizi deneyimi yaşattı. Dizinin içeriğinde Göbekli Tepeye ait bilinmeyen gerçeklerin keşfedilmesi anlatıldı . Atiye birinci sezonda kendine özgü bir senaryoda izleyenleri ekrana bağladı .

Sürükleyici öyküsüyle gerilimi arttıran Atiye, dünyanın en eski tapınağı Göbekli Tepe'de yapılan bir keşifle bölgedeki kazı çalışmalarını sürdüren arkeolog Erhan, Atiye ile Göbekli tepe arasındaki ilginç ilişkiyi gösteren bir sembol keşfeder. Atiye kendisine bambaşka bir kapı açan gizemli olayı araştırarak antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem ona geçmiş ile geleceği sorgulatacaktır.

Dizide Beren Saat, Mehmet Günsur, Civan Canova , Meral Çetinkaya, Metin Akdülger, Tim Seyfi, Başak Köklükaya gibi ünlü oyuncular oynamaktadır.

Atiye'nin 2. sezonunun çekildiği , 8 bölüm olacağı ve yeni sezonun 2020 yılının nisan ayı içerisinde yayınlanacağı gelen bilgiler arasında.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.