ATO'nun Yeni Başkanı 100 Oy Alan Gürsel Baran Oldu

Ankara Ticaret Odası Başkanı seçimleri tamamlandı ve seçimlerde 100 oy alan Gürsel Baran yeni ATO Başkanı oldu.

Yayınlanma:
ATO'nun Yeni Başkanı 100 Oy Alan Gürsel Baran Oldu

Ankara Ticaret Odası Başkanlığına Gürsel Baran seçildi. 

Ankara Ticaret Odasına yeni başkan, 100 oy alan Gürsel Baran oldu. Osman Gökçek ise 86 oyda kaldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Gürsel Baran seçildi. ATO'nun yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçim, ATO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Açıklanan geçici sonuçlarına göre Baran, 188 meclis üyesinden 100'ünün oyunu alarak ATO başkanlığına seçildi. Baran'ın rakibi Osman Gökçek 86 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı. Seçime ilişkin kesin sonuçlar, Seçim Kurulu tarafından 8 Aralık'ta ilan edilecek.

ATO'nun Önceki Başkanı İstifa Etti

Ankara Ticaret Odasında (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve 8 yönetim kurulu üyesi seçimlerden önce görevlerinden istifa etti.

Ankara Ticaret Odası’nın Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görevinden istifa ettiğini açıklayan Bezci, ATO’da 12 yıl başkanvekilliği, 5 yıl da başkanlık yaptığını hatırlatarak, “Her kademede çalıştım. Allah’a şükür burada çok iyi şeyler yapmaya çalıştık. Çok iyi de dostluklar edindik. Burası bir okuldur, buradan istifade edelim ve şehrimize faydalı olmaya çalışalım. Bugün ben Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ediyorum” dedi. Yeni oluşturulacak yönetime başarılar dileyen Bezci, “Hata ettiysem özür diliyorum, hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Ben hakkımı helal ediyorum” diye konuştu.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden, kamu haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.