AVM'ler Ne zaman Açılacak ?

Koronavirüs önlemleri kapsamında birçok işyeri kapatıldı. Lokantalar , Avm'ler Cafe gibi toplu alanların olduğu yerler koronavirüs önlemi için kapatılmıştı. AVM'lerin kapatılması ardından tekrar ne zaman açılacağı merak...

Yayınlanma:
AVM'ler Ne zaman Açılacak ?

Koronavirüs önlemleri kapsamında birçok işyeri kapatıldı. Lokantalar , Avm'ler Cafe gibi toplu alanların olduğu yerler koronavirüs önlemi için kapatılmıştı. AVM'lerin kapatılması ardından tekrar ne zaman açılacağı merak konusu oldu.

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, öncelikle bu konuda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun sonrasında Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kararının beklendiğini belirterek şu açıklamayı yaptı.

"Açılış koşullarının bize uygun olması gerekir. Hijyen ve sosyal mesafe konularında ciddi önlemler alınmalı. Küçük mağazalarda bir müşteri çıkmadan diğeri alınmamalı . Ayrıca AVM'ler açıldıktan sonra 3 ay markalardan kira alınmamasını talep ediyoruz. Ayrıca kontrat değil ciro kirasına dönülmesi gerekir. Markaların yaşaması için bu gerekiyor."

Ülkemizde koronavirüs salgını nedeni ile kapalı olan AVM'ler 8 - 15 mayıs arasında kademeli şekilde açılmak için hazırlanıyor. AVM'ler 8 - 15 Mayıs'ta kademeli olarak açılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.