AVM'lerde Korona Virüs Önlemi Alındı. İşte AVM saatleri

Corona virüs sebebiyle AVM saatleri belirlendi. Belirlenen saatler dışında avmler kapalı olacak.

Yayınlanma:
AVM'lerde Korona Virüs Önlemi Alındı. İşte AVM saatleri

Alış Veriş Merkezi ve Yatırımcılar  Derneği Başkanı Prof Dr Hüseyin Altaş AVM' lerde saat 12.00 ile 20.00 saatleri  arasında geçerli olacak şekilde esnek çalışma saati uygulaması için tavsiye kararı aldıklarını bildirdi.

AYD Başkanı Altaş Dünyanın ve Türkiye'nin içinde bulunduğu dönemin farkında olduklarını vurgulayarak "Koronavirüsten korunmak için kamu otoritelerini uyarıları ve aldığı önlemleri destekliyoruz. Tüm imkanlarımızı kamunun aldığı tedbirleri destekleyerek AVM'lerin bu süreçte güvenli alanlar olma özelliğini sürdürülebilirliğini sağlamak için seferber ediyoruz." diye belirtti.

Türkiye'de koronavirüs görülmesi üzerine önlemler en üst seviyelerde tutuluyor. Halkın yoğun olarak bulunduğu yerler sıkı önlemler alınmaya başlandı.

Toplantıda AVM'lerdeki çalışma süresi kısaltıldı. Daha önce 10.00 ile 22.00 arasında hizmet verilmekte idi. Şimdi ise değiştirilerek 12.00 ile 20.00 arası hizmet verileceği bildirildi. Ayrıca AVM'lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edileceği bildirildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.