Avrasya Tüneli çıkışında feci kaza: 1 kişi feci şekilde can verdi

Avrasya Tüneli çıkışında karşıya geçmekte olan bir yayaya iki araç çarptı. KAza sonucu yaya hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Avrasya Tüneli çıkışında feci kaza: 1 kişi feci şekilde can verdi

İstanbul'un Fatih İlçesinde Avrasya Tüneli Çıkış bölgesinde gece saatlerinde karşıdan karşıya geçmekte olan bir yayaya, seyir halindeki araçlar çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada yaya, feci şekilde can verdi.

Fatih Yenikapı Avrasya Tünel çıkışı bölgesinde meydana gelen kazada, bölgeden alınan son bilgilere göre, gece saat 02:30 sıralarında tünelden çıkan ve plakası henüz tespit edilemeyen bir araç seyir halinde yoluna devam ederken, yolun ortasındaki demir korkuluk ve bariyerlere rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yaya ağır şekilde yaralanırken, arkadan gelen diğer araçlar da yaralıyı fark edemeyerek üzerinden geçti. Kaza sonrası duran bir araç sürücüsü durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahalede yaralının olay yerinde feci şekilde can verdiğini belirledi.

Polis, tünel çıkışı Bakırköy istikametini kısa süreliğine araç geçişine kapatarak olay yeri çalışması yapmaya başladı. Polisin yaptığı inceleme sonrası, ölen kişinin 30 yaşlarında bir erkek olduğu ve üzerinden kimlik çıkmadığını belirledi. Ölen kişinin cenazesi incelemenin ardından ambulansla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Kaza sonrası temizlenen yol tekrardan araç geçişine açıldı.

Kaza sonrası yayaya çarpan araçların plaka tespiti için polis ekiplerinin geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.