Avrupa Şampiyonu olan Taha Akgül'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcumuz Taha Akgül, yine göğsümüzü kabarttı. Avrupa Şampiyonu olan Taha Akgül'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telgrafı geldi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Avrupa Şampiyonu olan Taha Akgül'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Sırbistan'ın Novi Sad kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 125 kiloda Taha Akgül, altın madalya kazandı.

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi, serbest stil 125 kilo finalinde Azerbaycanlı Jamaladdin Magomedov ile karşılaştı. Taha, Azerbaycanlı rakibini 8-2 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Milli sporcu, bu mdalyayla kariyerindeki 5. Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taha Akgül'e Tebrik Telgrafı

Cumhurbaşkanlığı  Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcumuz Taha Akgül'e tebrik telgrafı gönderdiği bildirildi.

Spor Bakanından Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Milli Güreşçi Taha Akgül'ü telefonla arayarak tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç'ın ayrıca tebrik mesajı şöyle:

"Geçtiğimiz yıl Rio'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak bize gururun ve mutluluğun en büyüğünü yaşatan değerli sporcumuzu, başarılarına bir yenisini daha kattığı için gönülden tebrik ederim. Heyecanla ve ilgiyle takip ettiğim müsabakanın zaferle sonuçlanması bizlere büyük bir sevinç yaşattı. Avrupa Güreş Şampiyonası'nda elde ettiğimiz başarılarda emeği geçen herkesi kutlar, başarılarının devamını dilerim."

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.