Ay Yıldız Tim Hüsnü Bozkurt'un Twitter Hesabını Hackledi (Flaş Paylaşımlar)

Ay yıldız adlı grup, evet oyu verecekleri tehdit eden CHP'li Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabını hackledi. İşte ay yıldız tim tarafından yapılan o paylaşım.

Yayınlanma:
Ay Yıldız Tim Hüsnü Bozkurt'un Twitter Hesabını Hackledi (Flaş Paylaşımlar)

Evet diyenleri tehdit eden CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sosyal medya hesabı hacklendi.

Alınan bilgilere göre 'Ayyıldız Tim' tarafından hacklenen hesaptan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı ile birlikte '"Yapmış olduğum saçma sapan, salak açıklamalardan ötürü başta yüce Türk Milleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilerim' tweeti atıldı.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 31 Mart Cuma günü katıldığı bir tv programında referandum ile ilgili yaptığı konuşmada, "Diyelim ki 'evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" sözlerini söylemişti. Milletvekili Bozkurt’un bu açıklamaları, özellikle AK Partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da bu sözlerinin ardından Bozkurt hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan soruşturma başlattı.

Bugün de CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı, 'Ayyıldız Tim' olarak bilinen Türk hacker grubu tarafından hacklendi.

Bozkurt'un hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ile birlikte 'Yapmış olduğum saçma sapan, salak açıklamalardan ötürü başta yüce Türk Milleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilerim', 'Sayın Erdoğan dün hakkımda geri zekalı demiştiniz. Evet haklısınız benden olsa olsa geri zekalı olur. Bu arada kararım evet' ve 'Reis, Ayyıldız Tim beni İzmir'de denize döktü' tweetleri atıldı.

İşte paylaşılan o fotoğraf

CHP KONYA MILLETVEKILI HUSNU BOZKURT'UN TWITTER HESABI AYYILDIZ TIM TARAFINDAN HACKLENDI. (FOTO:KONYA,DHA)CHP KONYA MILLETVEKILI HUSNU BOZKURT'UN TWITTER HESABI AYYILDIZ TIM TARAFINDAN HACKLENDI. (FOTO:KONYA,DHA)

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.