Aydın'da İki Motosiklet Çarpıştı: 15 Yaşındaki Sürücü Öldü , 3 Yaralı

Aydın'a Bağlı İncirliova İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 15 yaşındaki Mehmet Erdal hayatını kaybetti. 3 Kişi ise olayda yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Aydın'da İki Motosiklet Çarpıştı: 15 Yaşındaki Sürücü Öldü , 3 Yaralı

Aydın'ın İncirliova İlçesinde iki motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti , 3 kişi yaralandı.

İncirliova İlçesi Acarlar Mahallesi'nde önceki gün saat 19.30 sularında meydana gelen trafik kazasında, Sandıklı Mahallesi'nden Acarlar Mahallesi'ne doğru gitmekte olan 15 yaşındaki Mehmet Erdal yönetiminde olan ve plakası olmadığı tespit edilen motosiklet ile aynı yolun karşı yönünden gelmekte olan ve Şükrü Akdağ tarafından kullandığı belirtilen 09 DJ 095 plakalı motosiklet ile çarpıştı. İki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, kasksız oldukları belirlenen plakasız motosikletin sürücüsü Mehmet Erdal, arkada oturan Tolga Kaynak ile diğer motosikleti kullanan Şükrü Akdağ ile arkasında yolculuk yapan Bayram Can yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, Aydın Devlet Hastanesi ile Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Erdal, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Her iki motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | Aydın

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.