Aydın'da jandarmadan kaçan 4 şüpheli yakalandı

Aydın’da jandarma ekipleri tarafından bir süredir aranan birçok farklı suça karışan 4 şüpheli şahıs yakalandı ve tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlanma:
Aydın'da jandarmadan kaçan 4 şüpheli yakalandı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Karacasu ilçesinde, 'Bir çok kişiye tehdit, evrakta sahtecilik, hakaret' bu gibi suçlardan aranan ve şahıs hakkında toplamda 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.K., Köşk ilçesinde 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi özgürlüğünden yoksun kılma, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, onaylamak, bulundurmak, kullanmak, bina içinde muhafız edilen eşya hakkında hırsızlık' suçlarından aranmakta olan ve aranan kişi hakkında toplam 7 yıl 8 ay hapis cezası bulunan K.K., Germencik ilçesinde 'kasten adam yaralama' suçundan aranmakta olan ve şahıs hakkında toplam 1 yıl 5 gün hapis cezası bulunan A.K. ile Germencik ilçesinde 'sayı ve kalite bakımından tehlikeli olan silah veya mermilerin satın alınması, üstünde bulundurması,' birçok suçtan aranan ve şüpheli hakkında toplam 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan R.Ö. isimli aranan 4 şüpheli yakalandı.

Yakalanan 4 şüpheli yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.