Aydın'da TIR ile otomobil çarpıştı: Katliam gibi kazada 4 kişi öldü

Aydın'da TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Aydın'da TIR ile otomobil çarpıştı: Katliam gibi kazada 4 kişi öldü

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde katliam gibi bir kaza meydana geldi. TIR'la çarpışan otomobilde aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Bugün gece saat 00.30 sularında Karpuzlu Karayolunda bulunan Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, Çine'den Karpuzlu yönüne gitmekte olan ve Rıza Aydoğan idaresinde olduğu belirlenen 09 LS 303 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve Hasan Bildik yönetiminde olduğu belirlenen 43 DL 551 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler kazayı jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Rıza Aydoğan ile araçta bulunan ve aynı isimdeki dedesi Rıza Aydoğan, annesi Serpil Aydoğan ve babaannesi Zehra Aydoğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilde bulunan Abdullah Aydoğan ise yaralandı. TIR şoförü Hasan Bildik kazayı yara almadan atlattı.

Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Abdullah Aydoğan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Aydın

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.