Aziz Yıldırım: "Biz Seçimle Geldik , Seçimle Gideriz"

Son maçlarda alınan kötü sonuçlar ve ortaya konulan etkisiz futbol sonrasında yönetimden istifa isteyen taraftara, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cevap vardı. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Aziz Yıldırım: "Biz Seçimle Geldik , Seçimle Gideriz"

Fenerbahçe Spor Kulübünün Başkanı aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar.

Son günlerde alınan kötü sonuçlar sonrasında isyan eden taraftar, yönetimin istifasını istedi.

Geçtiğimiz sezonda mücadele edilen 3 kulvarda da başarısız olunması ve sezonun kupasız bir şekilde kapanmasının ardından takım içinde köklü bir değişime giden Fenerbahçe yönetimi, başta teknik direktör Vitor Pereira olmak üzere, birçok oyuncu ile yolları ayırdı. İlk 11'in değişmez isimlerinin de aralarında bulunduğu oyuncular elden çıkartıldıktan sonra yerine daha iyi isimler getirmeyi planlayan Fenerbahçe, kadro revizyonunu tamamladı. Takımın başında da başarılı teknik direktör Dick Advocaat'ı getiren Fenerbahçe'de, taraftarın yeni sezonda kayba tahammülü yoktu. Fakat takımın, sezonun hemen başında Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Monaco'ya takılıp UEFA Avrupa Ligi'ne düşmesi, Süper Lig'e kötü başlanması, UEFA'da da istenen sonuçların alınmaması taraftarın sabrını taşırdı.

Süper Lig'de oynanan Alanyaspor karşısında da etkisiz bir oyun sergileyerek sahadan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de taraftar isyan bayraklarını çekti ve asıl sorunun yönetimde olduğunu iddia etti. Lig maçının ardından ise, hafta içinde oynanan Manchester United'a farklı yenilerek sezonun en kötü futbolunu ortaya koyan Fenerbahçe'de bu karşılaşma taraftarın sabrını taşıran son damla oldu.

Bu sonuçlar ve taraftarın isyanı sonrası bazı açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, taraftara öfkeliydi. Yıldırım, "Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez" şeklinde konuşarak istifa etmeyeceğini ve seçimle geldiği Başkanlık koltuğunu ancak seçimle bırakacağını belirtti. Aday olacaklara da seslenen Başkan Yıldırım, adayların şart koymayacaklarını ve kendisine güvenenin gelmesini istedi. Aziz Yıldırım, açıklamasının devamında ise 17-25 Aralık operasyonlarından önce de FETÖ ile ilişkisi olanlara gerekenin yapılması gerektiğini savundu. 3 Temmuz tarihinde gerçekleşen operasyonlara da dikkatleri çeken Başkan Aziz Yıldırım, o dönemde taraftar ile yönetim beraber mücadele etmeseydi FETÖ'nün istediğini yapacağını ve Türkiye'yi istediği yere getirebileceğinin de altını çizdi.

DHA

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.