Back 4 Blood ile İlgili Çalışmalar Sonlandırıldı

Yeni Left 4 Dead olacağı iddia edilen Back 4 Blood için yolun sonuna gelindiği açıklandı. Oyunun arkasında bulunan ekip olan Turtle Rock Studios, oyuna dair çalışmaların sonlandırıldığını duyurdu. Şirketin bu oyun yerine farklı bir AAA projesi başlatacağı öğrenildi.

Yayınlanma:
Back 4 Blood ile İlgili Çalışmalar Sonlandırıldı

2021 yılında çıkarılan Back 4 Blood, o dönemde çok büyük bir beklentiye sahipti. Oyunun yeni Left 4 Dead olacağı, hatta çok daha yüksek başarılar elde edeceği iddia edilmişti. Dünyadaki en popüler korku-gerilim oyunu Lef 4 Dead’in yapımcılarınca geliştirilmesi, bu iddiaları daha da güçlendirmişti.

Bütün bu beklentilere ve çalışmalara rağmen Back 4 Blood istediğini bulamadı ve beklentileri karşılayamadı. Geliştirici şirket tarafından yapılan açıklamalar da bütün bunları doğruluyor. Turtle Rock Studios, yapmış olduğu açıklama ile adeta Back 4 Blood’un sonuna gelindiğini ifade etti.

Şirket, yapmış olduğu açıklama ile bu oyun için artık içerik üretilmeyeceğini duyurdu. Bu durumun nedeninin ise yeni bir AAA projesi olduğu öğrenildi. Yapılan açıklamada, şirketin çok büyük olmadığı ve farklı projeleri aynı anda yürütecek kadar fazla elemanlarının olmadığı ifade edildi.

back-4-blood-icin-calismalar-sona-erdi-1675432512.webp

Back 4 Blood Kapanacak Mı?

Bilindiği gibi Back 4 Blood için üç farklı içerik bulunuyor. Bundan sonraki süreçlerde yeni içerikler üretilmese de, oyunun açık kalacağı ifade edildi. Oyunun kendisi, sunucular ve genişletme paketleri erişilebilir olacak.

Oyunun açık kalmasının oyuncularda güncelleme ile beklentilere neden olmaması gerekiyor. Şirket, yapmış olduğu net açıklama ile yeni içerik üretilmeyeceğini, zaten bunun için yeterli elemanları olmadığını açıkladı.

Şirketin başlayacağı yeni AAA projesinin de benzer bir tarzda olması bekleniyor. Ancak Left 4 Dead başarısının yakalanıp yakalanmayacağı ise bilinmiyor. Oyuncular umutlu olsa da, Back 4 Blood benzeri bir durum olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.