Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş Korona virüsünden Hayatını Kaybetti

Bağımsız Türkiye Genel başkanı haydar baş  covid 19 nedeni ile hayatını kaybetti. Haydar Baş ile Ailesinden 8 kişinin korona virüsüne yakalandığı açıklanmıştı. Haydar Baş 73 Yaşındaydı. Cumhurbaşkanı sosyal medyadan...

Yayınlanma:
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş Korona virüsünden Hayatını Kaybetti

Bağımsız Türkiye Genel başkanı haydar baş  covid 19 nedeni ile hayatını kaybetti. Haydar Baş ile Ailesinden 8 kişinin korona virüsüne yakalandığı açıklanmıştı. Haydar Baş 73 Yaşındaydı. Cumhurbaşkanı sosyal medyadan üzüntüsünü belirti.

"KOVİD-19 sebebiyle hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın vefatından derin üzüntü duydum. Sayın Baş'a ve aynı hastalıktan vefat eden tüm vatandaşlarıma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun." diyerek  başsağlıgı diledi.

Haydar Baş Kimdir ?

Prof. Dr. Haydar Baş 1947 yılında trabzon'da doğdu. İlk , orta, lise tahsilini Trabzon'da tamamlamasının ardından 1970 senesinde , kayseri'deki Erciyes Üniversitesi'ne bağlı Yüksek islam Enstitüsü'nden mezun oldu.

Lisansüstü eğitimini ve doktorasını Bakü Devlet Üniversitesi’nde tamamladı ve bu üniversitede göreve başladı. Doktora sonrası akademik çalışmalarına devam ederek “Profesörlük” unvanını da aynı üniversiteden alan Baş, Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Genel Başkanıydı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.