Bahar Candan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Bahar Candan boyu

Bahar Candan kimdir? Bahar Candan nerelidir? İşte Benim Stilim programının olay yaratan ismi Bahar Candan nerelidir? İşte Bahar Candan hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Bahar Candan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Bahar Candan boyu

Son dönemlerin olay kızı Bahar Candan, gündemde adından bahsettirmeyi sürekli olarak başarıyor.

Geçtiğimiz gün Eser Yenenler ve Murat Boz'la görüntülenen ve magazin gündeminde büyük bir olay yaratan Bahar-Nihal kardeşlerin kim olduğu büyük bir merak konusu. İkilinin hayatını ve nereli olduğunu merak eden takipçiler, internet üzerinden Bahar ve Nihal kardeşlerin kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte Bahar Candan hakkında kısa bilgi.

1998 yılında Mersin'de dünyaya gelen Bahar Candan, İlköğretimini burada tamamladıktan sonra lisans eğitimi için Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Burada eğitimine devam eden Bahar Candan'ın adı, Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve sevilen moda yarışma programı İşte Benim Stilim'in en çok konuşulan ve tartışma konusu olan yarışmacısı olarak herkes tarafından tanındı.

Eser Yenenler'in Evine Girerken Görüntülendiler

Ablası Nihal Candan ile geçtiğimiz gün Eser Yenenler'in lük evine girdikleri görüntülenen Bahar Candan, evde buluann Murat Boz iel birlikte küçük bir parti verdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay sonrasında Murat Boz ile Aslı Enver çifti ayrıldı.

Hakkında çıkan ihanet haberleri üzerine Murat Boz ile Aslı Enver çiftçi tartıştı ve Murat Boz, evden taşındı.

Murat Boz'dan İhanet İddialarına Yanıt

Ünlü şarkıcı Murat Boz, yaptığı son açıklamada hakkında gündemde çıkan ihanet haberleri üzerine bir açıklama yaptı ve şu sözleri söyledi: “Bugün hakkımda çıkan ‘ihanet’ haberleri gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur.”

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.