Bahar Candan ve ablası Nihal Candan Eser Yenenler ve Murat Boz'la La Boom'da eğlendi

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile yakın arkadaşı Eser Yenenler'e, önceki akşam eğlenmek için çıktıkları mekanda Bahar Candan ve ablası Nihal Candan eşlik etti. İşte detaylar ve önceki gece yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Bahar Candan ve ablası Nihal Candan Eser Yenenler ve Murat Boz'la La Boom'da eğlendi

İşte Benim Stilim yarışmasının çok konuşulan ismi Bahar Candan ile ablası Nihal Candan, ünlü şarkıcı Murat Boz ile yakalandı.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu iddiada, Murat Boz ile yakın arkadaşı Eser Yenenler, önceki akşam, İşte Benin Stilim'in yarışmasının çok konuşulan ismi Bahar Candan ile Bahar'ın ablası Nihal Candan ile yakalandı.

5 yıldan bu yana Aslı Enver ile birlikte olan Murat Boz'un bu görüntüleri üzerine Aslı Enver'in nasıl bir tepki vereceği büyük merak konusu. Önceki akşam Emirgan'da bulunan La Boom adlı mekana eğlenmek için giden ünlü şarkıcı Murat Boz ve BKM Mutfak ekibi ile hayatımıza giren Eser Yenenler beraber eğlendi. İkilinin eğlence gecelerine İşte Benim Stilim programı ile ço konuşulan Bahar Candan ile onun ablası Nihal Candan ve Özge Bitmez isimli kadın da katıldı.

Eser'in Evine Geçtiler

La Boom'da gerçekleşen eğlence sonrasında Murat Boz, Eser Yenenlerin Lavazım'da bulunan lüks villasına gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise kızlarda eve geldi. Ev partisinden ilk olarak saat 05.00'da Özge Bitmez ayrıldı. Posta Gazetesinde yer alan habere göre flaşlar bir anda patlayınca sitenin güvenliği devreye girdi.

Daha sonra ise gazetecilerin dağıldığını zanneden Bahar Candan, ile Nihal Candan, saatler 5.40'ta evden ayrıldı. Kızların çıkması üzerine yine flaşlar patladı. Flaşlar patlayınca kızlar bağırarak ortalıktan uzaklaşmaya başladı.

Daha sonra ise Eser Yenenlerin, sitenin güvenlik görevlilerine "Bu olay duyulursa 'Evime Murat Boz değil, şoförü Erdal’ın bir şey almak için geldiğini söyleriz” dediği ortaya çıktı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.