Bakan Koca Açıkladı : İyileşen Hastalarımız Var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çin ile anlaşma yaptıklarını ve hastaları 4 günde iyileştiren ilacı getirdiklerini açıkladı.

Yayınlanma:
Bakan Koca Açıkladı : İyileşen Hastalarımız Var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Bakan Koca "iyileşen hastalarımız var" dedi. "Tedaviyi 14 günden 4 güne düşüren Çin'den olumlu sonuçlar veren özel bir ilaçtan getirdik.

İyileşen vakalarımız var 14 günlük zaman diliminin geçmesi gerekiyor önümüzdeki günlerde iyileşen vakalarımızı gün ve gün açıklayacağız. İyileşen hastalarımızın fazla olduğunu belirtmek istiyorum.

Çin'in corona virüs ile mücadeleyi nasıl verdikleri hakkında bilgi akışı sağlamak üzere bir anlaşma yaptık. Bu sabah gelen ilaçları yoğun bakımda yatan hastalarımızda başlandığını ifade etmek isterim.

Tedaviyi 14 günden 4 güne düşüren Çin'den olumlu sonuçlar veren özel bir ilaç getirdik. Bu ilacın ne kadar etkili olup olmadığını görmüş olacağız.

Herkes kendi OHAL'ini ilan edebilir bunu illa devletin ilan etmesi gerekmiyor. Yapılması gereken her türlü desteği sağlayacağımızı ülkemizde aşı konusuyla ilgili yol kim ne kadar yol almak istiyorsa önünü açan herhangi bir kısıtlamaya gitmeden ona göre her türlü desteği vereceğimizi ilan etmek istiyorum." şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

Diğer korona virüs haberleri ve alınan önlemler için tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.