Bakan'dan Son Dakika Açıklaması: PTT'ye 2 bin 500 Personel Alımı Yapılacak

Uzun süredir beklenen PTT personel alımı açıklaması Ulaştırma Bakanından geldi. İşte alınan son dakika bilgileri ve konu ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Bakan'dan Son Dakika Açıklaması: PTT'ye 2 bin 500 Personel Alımı Yapılacak

Ulaştırma Bakanından son dakika açıklaması geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, katıldığı bir programda yaptığı açıklamasında PTT bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 500 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Arslan, basın mensuplarının PTT AŞ'ye 2017'de ne kadar eleman alınacağına ilişkin sorusu üzerine, PTT AŞ'ye bu yıl 2 bin 500 personel alınacağını söyledi. Arslan, "Özellikle büro, gişe ve dağıtıcı memurlar olmak üzere İstanbul'da 500 kişinin alım sürecini önümüzdeki hafta başlatıyoruz. Yıl içinde de bu kadroyu 2 bin 500'e tamamlayacağız. Güçlenen PTT'nin daha da büyüyebilmesi adına kadromuzu artıracağız." diye konuştu.

Arslan, PTT AŞ'deki taşeron işçilerin durumuna ilişkin soruya da Türkiye'deki tüm taşeronların kamuda istihdamına ilişkin açıklama yapıldığını dile getirerek, "Hükümet olarak bu çalışmaları son aşamaya getirdik. Maliye Bakanlığımız nihai ayrıntıları çalışıyor. Bu ayrıntılar bittikten sonra bunu açıklayıp gereğini yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, personel alım haberlerinden, memur haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.