Bakanlıklara ait görevden alma ve atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı

Bakanlıklara ve bağlı kurumlara ait atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İşte yayımlanan atama kararları.

Yayınlanma:
Bakanlıklara ait görevden alma ve atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı

12 Mayıs tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan atama kararları ile Bakanlıklarda bazı değişiklikler yapıldı.

Yapılan değişiklikler ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye ile Sağlık Bakanlıklarına ait bazı pozisyonlarda görevden almalar oldu. İşte yayınlanan atama kararları.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Bakanlık Müşavirleri Salim GÜNGÖR, Fehmi BÜYÜKKARAGÖZ, Hamit MUR.SELOĞLU, Mustafa GÜR ve Selim BUDAK'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları kararı alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Sadi CİVELEKOGLU'nun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görülmüştür.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Adnan KÖSE'nin başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, uygun görülmüştür.

Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer ÇOBAN'm başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, uygun görülmüştür.

Maden işleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Selahattin ERDOĞAN Tn başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, kararı alındı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nedim ÖZYOL'un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, kararlaştırıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Bakanlık Müşaviri Gürsel KÜSEK'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görülmüştür.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Bakanlık Müşaviri İlhan KAYMAZ'ın, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü EFE'nin, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görülmüştür.

Maliye Bakanlığı

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ekrem CANDAN'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görüldü.

Maliye Bakanlığı

Muhasebat Genel Müdür Yardımcıları Sinan İPEK ile Sebahattüı TURAN ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları, kararlaştırıldı.

Sağlık Bakanlığı

Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Dr. Fuat KANTARCI'nın atanması, uygun görüldü.

Sağlık Bakanlığı

Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. İsmail KARTAL/m atanması uygun görülmüştür.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.