Bakanlıkların kritik birimlerine yapılan atamalar Resmi Gazetede

Bazı Bakanlıklara ve Bakanlıkların şubelerinin kritik görevlerine yapılan atamalar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İşte yayımlanan atama kararları ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Bakanlıkların kritik birimlerine yapılan atamalar Resmi Gazetede

13 Mayıs tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan kararlarla Bakanlıkların kritik Başkanlıkları ve Şubelerine atamalar gerçekleşti. İşte o atamalar.

Ekonomi Bakanlığı

Açık bulunan Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına Fatih SARIKAYA'nın atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 üncü maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Açık bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Enver AKGÜL'ün atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 üncü maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereği uygun görülmüştür.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Açık bulunanTürkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollan Taşımacılık Anonim Şirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollan İşletmesi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Veysı KURT'un atanması, 657 sayılı Kanunun 74 üncü maddesi ile 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 24 üncü maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Açık bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Hızırreıs DENlZ'in atanması, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 2477 sayılı Kanunun 2 ncı maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine İsmet TOPACA'nın atanması, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun görülmüştür.

Karayolları Genel Müdürlüğünde açık bulunan Antalya 13 üncü Bölge Müdürlüğüne Arif ÇOBANOĞLU'nun atanması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Açık bulunan Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof, Dr. İlhan KOCAARSLAN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 74 üncü maddesi ve 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 24 Üncü maddesi gereğince uygun görülmüştür.

Karayolları Genel Müdürlüğünde açık bulunan Diyarbakır 9 uncu Bölge Müdürlüğüne Şefik SOLMAZ'ın atanması uygun görülmüştür.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.