Banka Kartı Olanlara Müjde: 2.000 Lira Nakit

Bankamatik kartı olanlara müjde gibi haber geldi. Gelen son bililere göre o banka 28 Şubat tarihine kadar 2.000 liraya kadar hediye para veriyor. İşte tüm detaylar.

Yayınlanma:
Banka Kartı Olanlara Müjde: 2.000 Lira Nakit

Bankalar hem müşteri kaybetmemek hem de sürekli olarak yeni müşteri kazanabilmek için peş peşe duyuru yapmaya devam ediyor. Son olarak Ziraat Bankası’ndan eşsiz bir haber geldi. Bilgilere göre Ziraat Bankası 2000 liraya kadar nakit hediyesi veriyor.

emeklilik-primi.jpg

Ziraat Bankası’ndan Görülmemiş Kampanya 2.000 Lira Verecekler

Ziraat Bankası’ndan daha önce görülmemiş bir kampanya. Banka Tatil Budur ile yaptığı işbirliğiyle müşterilerine 2.000 liraya kadar para veriyor. Kampanyanın detayları Kamu Bankası olan Ziraat Bankası tarafından açıklandı.

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, 28 Şubat tarihine kadar Tatilbudur adresi üzerinden Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapanlara 2000 liraya kadar nakit veriyor. Bankanın açıklamasına göre tatil budur ile 20 bin lira ve üzerinden bir alışveriş gerçekleştirmeniz gerekiyor..

2000 liradan daha düşük limitlerde para kazanmanız mümkün. Bankanın yaptığı açıklamaya göre 7.500 liralık alışveriş yapanlara 750 TL verilecek. 12.500 ila 19.999 TL alışveriş yapan müşterilerine 1.250 TL ücret verilecek.

maasini-alan-emekliler-konut-kredisinden-yararlanabilecek-ziraat-bankasindan-mujdeli-haber-geldi-1.jpg

Kampanyanın Son Başvuru Tarihi 28 Şubat

Banka tarafından açıklanan bilgilere göre, kampanyadan faydalanmak isteyen yurttaşlar 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanyaya başvuru ise TATILBUDUR yazarak 4757’ye doğrudan mesaj atmanızla gerçekleşiyor.

Para Ne Zaman Karta Yüklenecek?

Tatil Budur üzerinden gerçekleştireceğiniz alışverişlerden kazanacağınız para hesaplara 7 Mart tarihinde yüklenecek. 10 Nisan 2023 tarihine kadar hediye parayı kullanmanız gerekiyor. 11 Nisan’da banka karttan hediye nakit parayı geri çekecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.